QUI SOM  

 QUI SOM

UN EQUIP PELS TEUS CABELLS

 32 anys d'experiència, amb una renovació i millora constant dels nostres equipaments.

Som una perruqueria familiar ben posicionada en el nostre poble, La Garriga.

Treballem productes i marques de primer nivell com Schwarzkopf, Wella, OPI, Keenwell, ICON europa i Capilo Eva entre d'altres.

Perruqueria Imma sempre està al servei de les últimes tendències i modes i com no, aposta per productes de nova tecnologia, innovadors al mateix temps que naturals que hi ha al mercat, sempre amb el bé de millorar la salut del cabell, i per que no, sentir-nos més guapos i guapes.

La nostra filosofia es oferir un tracte humà i proper als nostres clients i atendre'ls amb la màxima professionalitat i cura.

A banda del nostre treball al saló, Perruqueria Imma també ha participat en desfilades de moda, stands de perruqueria i demostracions en directe a La Botiga al carrer.

Ha estat premiada 5 vegades al concurs d'aparadors del Corpus, hem treballat a fires com Cosmobelleza Barcelona, expocelebracions i exposició i creació de pentinats modernistes.

Oferim els nostres serveis tant al saló com a domicili (hotel, celebracions)... vine a coneixen's al carrer Pere Fuster, 4.Visita'ns al nostre blog blogger

immaperruqueria@gmail.com

inici linia qui som   linia serveis linia on som linia horari linia galeria  
facebook
Seguix-nos facebook